سامانه تبلیغات اینترنتی کافه نیاز

آگهی خود را در معرض دید هزاران بازدید کننده قرار دهید

ویزای کانادا ملک پور

به اشتراک گذاری:
ارسال شده در تاریخ 1397/06/13
راه های آسان گرفتن ویزای کانادا
شما میتوانید با خیالی اسوده امور مهاجرت و ویزای خود را به مشاورین با تجربه ی آژانس هم هوایی بسپارید
ویزای کانادا ملک پور
به دلیل تعداد بالای تقاضای اقامت در کانادا این کشور شرایط گرفتن ویزا را سخت تر کرده است.
همانطور که میدانید سفارت کانادا در ایران در حال حاضر بسته است و برای انجام امور و مصاحبه ها باید به سفارت کانادا در کشور های همسایه مثل آنکارای ترکیه بروید.
ویزای کانادا ملک پور
ویزای کانادا به چند دسته تقسیم میشود

ویزای توریستی
ویزای شغلی
ویزای سرمایه گذاری
ویزای تحصیلی
آسان ترین نوع ویزایی که از سوی مهاجرین درخواست میشود ویزای توریستی کانادا میباشد.
ویزای کانادا ملک پور
ویزای کانادا به طور معمول 10 سال اعتبار دارد اما به علت 5 ساله بودن پاسپورت ایران ویزای 5 ساله صادر میشود که بعد از هر بار ورود فقط 6 ماه میتوانید در کانادا بمانید.
ویزای توریستی هم به چند بخش تقسیم میشود

سینگل
مولتی
سوپر ویزا

با اخذ ویزای توریستی سینگل شما اجازه ی ک بار ورود به کانادا را دارید و از روز اول تا 6 ماه بعد میتوانید رد کانادا بمانید
ویزا مولتی کانادا هم اجازه ی چند ار ورود را به شما میدهد اما بازم هم فراموش نکنید که فقط 6 ماه میتوانید در کانادا بمانید.
با داشتن ویزای سوپر شما میتوانید به جای 6 ماه دو سال در کانادا بمانید.
ویزای کانادا ملک پور
مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای کانادا

1.کپی از صفحه ی اول و صفحات مهر پاسپورت ویزا خورده

2.ترجمه رسمی شناسنامه با مهر دادگستری و مهر امورخارجه

3.ترجمه رسمی مدارک شغلی نامه اشتغال به کار، بیمه ، مالیات، آخرین فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کار و مدارک مربوط به نوع کار متقاضی

4. مدارک بانکی و مالی بصورت لاتینتمکن مالی

5.ترجمه اسناد ملکی

6.عکس پرسنلی با زمینه سفید، بدون روتوش، 3.5*4.5

7.در صورت تاهل ترجمه سند ازدواج

8.سفرهای خارجی و داشتن ویزای شینگن در سه سال اخیر
ویزای کانادا ملک پور
برای دانستن اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی رد شدن ویزا و شرایط گرفتن ویزای کانادا با ما تماس بگیرید.
تلفن تماس : 02149279494
تلفن همراه : 09354882927
سایت: www.tashnis.com
ویزای کانادا ملک پور